Påmeldingen har åpnet i Mindbody appen

Nå er det fullt mulig å se og melde seg på alle våre klasser i Mindbody appen (gratis app å laste ned). Link til denne kommer også ganske snart til nettsiden.

For seg som ikke har erfaring i yoga fra før vil vil anbefale vårt Intro yogaworkshop. Første mulighet er søndag 3. april kl 12-14 og påmelding til arrangementet har åpnet via Mindbody. Vel møt på yoga :-)

Oppstart 4. april!

Vi starter opp i eget yogasenter i Brekkeveien den 4. april 2016. Påmelding skjer via nettsidene og Mindbody og det jobbes med å få systemet opp å gå så snart som mulig. Du kan også laste ned appen Mindbody på nettbrett eller mobiltelefon for oversikt over timer, samt påmelding. Vi har fleksible løsninger for påmelding og du kan velge mellom klippekort, abonnement eller fast plass på kurs.

Vi gleder oss masse til å starte opp og er spesielt fornøyd med å kunne tilby flere timer yoga hver dag i ukedagene. Håper vi får se deg på kurs hos oss, vi vil jobbe for å gi deg en god yogaopplevelse. Ved spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss:

Briet tlf 469 05 950 (etter kl 16)

Charlotte tlf 412 87 743 (etter kl 16)