Inversioner - Workshop 

Mange synes opp ned stillinger skumle og skremmende, men det gjør opp ned stillinger verdt å mestre. Ved mestring vil du vokse, og kanskje kjenne etter at du kan ta tak i det skumle og skremmende i livet for øvrig. Vi kan alle mer en vi tror, du må stole på deg selv og at du har den styrken i deg som trengs!

På workshopen vil du lære de fundamentale elementene i inversions eller opp ned stillinger i yoga. 
Her vil du bli kjent med ulike måter å tilnærme deg opp-nedstillinger eller for de mer erfarne å mestre full stilling. Målet er ikke å få alle i hodestående eller håndstående men at alle lærer hvilke elementer må jobbes med for å komme til en full stilling. 
Workshopen varer i 2,5 time og vil være en del krevende. Passer derfor best for deg som har drevet med yoga eller er i god fysisk form. I tillegg til selve opp-ned stillingene vil vi jobbe med en del yoga flyt. Anbefales ikke om du har skulderproblemer eller problemer med håndledd da disse delene av kroppen blir en del belastet i disse øvelsene. Varmt velkommen :)

Yogalærer er Briet Birgisdottir 500Ryt fra YogaWorks.

Pris kr 390

Tid: 14. oktober kl. 12:00 - 14:30

IMG_6848.PNG

Yogaworkshop med Janna Brattli

Janna er en av de høyest utdannede yogalærere i Norge og nå kommer hun til Follo Yogasenter i Ås for å dele sin erfaring. Hun er lidenskapelig opptatt av Iyengaryoga og har praktisert yoga siden 2004 og undervist siden 2008. Etter først å ha prøvd litt ulike stiler innen yoga forelsket Janna seg i Iyengaryogaens detalj-rikdom. Jobben som yogainstruktør er et privilegium hun setter stor pris på. Egen opplevelse av økt livskvalitet gjennom yoga gjør at hun virkelig verdsetter å dele sin erfaring med andre.
På workshopen vil du oppleve både action og fordypning ved å holde stillingene over lengre tid. På denne måten gir du muskler og skjelett en optimal mulighet for å jobbe me...d styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Samtidig får sinnet tid til å falle til ro når du ikke alltid raskt hopper over til neste stilling.
Janna har en varm undervisningsstil, preget av humor og tydelighet. Hun billedgjør alle sine instruksjoner så elevene får tak i det de skal gjøre, og får alle til å strekke seg maksimalt.
Hun er internasjonalt sertifisert Iyengaryogalærer, og med sin sertifisering som Junior III er hun den høyest sertifiserte i Norge.

Dato: Søndag 29. oktober

Tid: 10:00-13:00

Pris: kr 490 (10 % rabatt for deg med høstmedlemskap og 3 mnd kort)

Janna-traktor.jpg

Sjekk ut vår yogashop

Nå kan du kjøpe utstyret du trenger til yogapraksisen via vår nettbutikk. NB må hentes i yogastudio. Sjekk utvalget her:


Trenger du mer info?

Ønsker du mer informasjon om våre tilbud, eller har andre spørsmål: