Gravide yoga kurs 6x75 min

Kurset varer i 6 uker. Du kan kjøpe 6 ukers pass og sikre deg plass hele kursperioden. Det er maks 10 deltakere på kurset. Passer for alle gravide, men vi anbefaler at du starter med din yogapraksis etter 1. trimester. Hver time starter med avspenning og fokus på tilstedeværelse og ledes siden ut i flere yogaøvelser med fokus på styrke, smidighet og pust. Vi avslutter hver time med god avspenning. I tillegg vil det legges inn bekkenbunnøvelser for gravide og flere fødselsforbredende øvelser. Den gravide kvinnekroppen er i stor endring under graviditeten og du som elev oppfordres til å kjenne etter hvordan øvelsene passer deg og din kropp til enhver tid. Yogalæreren vil gi alternativer til deg som måtte ønske det. Kurset passer for alle gravide. Om du har noen spesielle helseutfordringer anbefaler vi at du rådfører deg med din fastlege eller jordmor før deltakelse på yoga for gravide. 

 

Starter 1. november

Tid: 17:00 - 18:15

Pris: kr. 1200.-

Nytt -Yin Yoga 

Yin yoga er en rolig yogapraksis hvor vi holder stillingene over tid. Lengre hold påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. Yin yoga er både rolig og myk praksis, men på grunn av lange hold i stillingene kan de også være krevende. Yin yoga krever full oppmerksomhet hvor du møter deg selv, får tid til å reflektere og legge merke til det som skjer i kropp og sinn. 
Vi skal ikke presse eller tvinge oss frem i stillingene men bruke tiden til å observere og la ting skje på sin egen tid. 

Det er vår nye varme og omsorgsfulle Yogalærer Masha Stojcic som leder timene. 

Fredager kl. 16:30 - 17:15.

Varmt velkommen til en god avslutning på uken og en ny start for helgen. 

 


Sjekk ut vår yogashop

Nå kan du kjøpe utstyret du trenger til yogapraksisen via vår nettbutikk. NB må hentes i yogastudio. Sjekk utvalget her:


Trenger du mer info?

Ønsker du mer informasjon om våre tilbud, eller har andre spørsmål: