Inversioner - Workshop 

Mange synes opp ned stillinger skumle og skremmende, men det gjør opp ned stillinger verdt å mestre. Ved mestring vil du vokse, og kanskje kjenne etter at du kan ta tak i det skumle og skremmende i livet for øvrig. Vi kan alle mer en vi tror, du må stole på deg selv og at du har den styrken i deg som trengs!

På workshopen vil du lære de fundamentale elementene i inversions eller opp ned stillinger i yoga. 
Her vil du bli kjent med ulike måter å tilnærme deg opp-nedstillinger eller for de mer erfarne å mestre full stilling. Målet er ikke å få alle i hodestående eller håndstående men at alle lærer hvilke elementer må jobbes med for å komme til en full stilling. 
Workshopen varer i 2,5 time og vil være en del krevende. Passer derfor best for deg som har drevet med yoga eller er i god fysisk form. I tillegg til selve opp-ned stillingene vil vi jobbe med en del yoga flyt. Anbefales ikke om du har skulderproblemer eller problemer med håndledd da disse delene av kroppen blir en del belastet i disse øvelsene. Varmt velkommen :)

Yogalærer er Briet Birgisdottir 500Ryt fra YogaWorks.

Pris kr 390

Tid: 14. oktober kl. 12:00 - 14:30

IMG_6848.PNG

Sjekk ut vår yogashop

Nå kan du kjøpe utstyret du trenger til yogapraksisen via vår nettbutikk. NB må hentes i yogastudio. Sjekk utvalget her:


Trenger du mer info?

Ønsker du mer informasjon om våre tilbud, eller har andre spørsmål: