hands-namaskar-studio-filter.jpg
parsvak-front-studio-filter.jpg
pasc-g-studio-filter.jpg
IMG_0946-opp til hodestående-filter.jpg
hodestående-red – filter.JPG
barnet-studio-filter.jpg
modifisert-uttanasana-studio-filter.jpg
hands-namaskar-studio-filter.jpg

Yoga for alle


Mindre grupper

Tilbud til nybegynner og øvet

Erfarne og høyt kvalifiserte lærere

Flott yogastudio med alt av utstyr

 

 

                                    

SCROLL DOWN

Yoga for alle


Mindre grupper

Tilbud til nybegynner og øvet

Erfarne og høyt kvalifiserte lærere

Flott yogastudio med alt av utstyr

 

 

                                    

baradvaj-from back-studio-filter.jpg

Supert tilbud for nye yogaelever

Nå har du mulighet til å delta på yoga av beste kvalitet i Follo så mye du vil og når du vil. Våre klasser er av minimum 75 min varighet for å gi deg en unik yogaopplevelse med erfarne yogalærere. Sjekk ut vår timeplan i egen fane. kjøpes via Mindbody påmeldingssystem.

Nye yogaelever kan velge mellom 2 tilbud som begge gir fri tilgang til alle timer på timeplanen (NB ikke workshop eller andre tilbud utenom timeplanen):

Introtilbud 1: 14 dager med yoga kr 450

Introtilbud 2: 30 dager med yoga kr 750

 

 

 


parsvak-front-studio-filter.jpg

Våre Lærere


Vi har fokus på kvalitet i undervisningen

Våre Lærere


Vi har fokus på kvalitet i undervisningen

Gwyneth Slade

Gwyneth ser på yoga som en måte å leve på og ønsker å formidle "the beauty of yoga" til sine yogaelever

Gwyneth

Gwyneth

Gwyneth begynte å praktisere Iyengar yoga i 1999 i Canada og hun har vært dedikert til Iyengar yoga siden da. Hun fullførte 3-årig Iyengar yoga lærer utdanning i Singapore og fikk sin internasjonale sertifisering i2011. 

 Gwyneth setter stor pris på sinnsroen som yoga tilfører hennes liv og hun verdsetter spesielt de detaljerte instruksjonene og fokuset på alignment fra Iyengar metoden.

Gwyneth er opprinnelig fra Canada og hun har bodd i Chile, Tyskland, USA, Singapore og Norway og har vært så heldig å studere yoga i disse landene med senior Iyengar yogalærere.  Hun har deltatt på utallinge Iyengar workshop, inkludert undervisning fra BKS and Geeta Iyengar og Abhijata Sridhar.  Hun har hatt opphold ved Iyengar yoga Institute in Pune, India og har erfaring fra undervisning i Iyengar yoga i Stavanger oh Singapore.

Gwyneth har mastergrad i Science in Speech Language Pathology og ESL lærer sertifikat.

 

Maria jardardottir

Maria Jardardottir

Maria Jardardottir

Som yogalærer er Maria lidenskapelig opptatt av å skape bevissthet om at yoga er for alle, uavhengig av form, fasong, alder eller utholdenhet.

Maria er sertifisert Iyengar yogalærer med utdanning fra England hvor hun har studert under Alan Brown (Senior Intermediate Level 3) som hovedlærer og under Myka Ransom (Junior Level 3). Maria fortsetter sine studier med Alan og pendler til Leeds jevnlig for å jobbe mot Junior Level 1 eksamen samt å holde workshoper for sine følgere der.  

I klassene sine tilbyr Maria en blanding av asana- og pranayama-praksis med fokus på linjering og detaljer i hver asana, men legger og vekt på å utforske forbindelsene og overgangene mellom de ulike asanagruppene gjennom flyt slik Guruji Iyengar selv gjorde i sin undervisning. Klassene hennes er derfor varierte og dynamiske og hun inkluderer også humor som en viktig uttrykksform i undervisninga si. Som lærer ønsker Maria å hjelpe studentene med å videreutvikle sin yogapraksis ved aktivt å gi tilbakemelding og korrigeringer. Hun er svært opptatt av hvordan yoga har en positiv effekt på mental og emosjonell helse utover den fysisk trening. 

 

Ying Guo

Ying Guo  

Ying Guo

 

Ying started her yoga journey with yogi Deepark from Reshikeshin 2008. From practicing twice a week, to 5 times a week, to a daily practice now, she has been influenced by yoga physically and mentally. Her class is dynamic and energetic, through each vinyasa and various of pranayama, students would find themselves connected with time and space.  Ying has been teaching yoga for 7 years in China, Belgium and Norway. She just finished her stay in Mysore, India for intensive Ashtanga training with Guru Saraswathi, the daughter of Master Shri K. Pattabhi Jois. During her stay there, she realised that Ashtanga is not only a type of yoga, it is also a lifestyle that there is a long way to go.

Ying underviser på engelsk

 

Briet Birgisdottir

I timene til Briet vil du oppleve en krevende yogatime, som vil på sikt gi deg mye styrke og smidighet

Briet

Briet

Briet Birgisdottir fullførte utdanning som yogalærer sommeren 2015 via YogaWorks. YogaWorks er en av USAs mest erkjente yogautdannelse, og er basert på ulike yogaformer som gir deg en god balansert yogaopplevelse. Briet legger vekt på å se og  gi hver og en yogaelev grundig innsikt i yogastillingene, slik at du får en god og balansert yogaopplevelse. i timene vil hun vil også gi deg innføring i temaer for hverdagslykke.

Hun har selv praktisert yoga i flere år og legger vekt på grundig undervisning i sine timer. Hun liker å ha mye dynamikk og glede i timene, hvor du får kjenne etter at kroppen blir varm og åpen. For å holde på gløden og gleden av å undervise yoga holder Briet på med fordypningskurs og workshop i yoga kontinuerlig.

Briet er utdannet sykepleier, med master I folkehelse. Hun  koordinerer forebyggende helsetiltak for personer som trenger å endre livsstilen. Briet har stor lidenskap for det som kan føre til økt livskvalitet og lykke, og holder kurs og veiledning innenfor dette feltet.

Briet skal ta ny yogautdanning høsten 2017 og vil ikke ha faste timer på timeplanen men vil holde flere workshop høst 2017 og vår 2018. 

 

Charlotte Bless

Charlotte Bless

Charlotte Bless

Charlotte jobber for at du som yogaelev erfarer hvordan yogaen kan gi deg økt velvære både fysisk og psykisk

Charlotte har hatt personlig glede av meditasjon og yoga siden slutten av 1990 tallet. Etter flere år med andre typer yoga falt hun etter hvert fullstendig for dybden og opplevelsen av god yogapraksis i Iyengar yoga. Hun startet å undervise i yoga i 2008. Den 3-årige Iyengaryoga-lærer utdanningen ble gjennomført ved Gøteborg Yogacentrum hos Leela Greta Hansen i perioden 2007 til 2010 og hun besto internasjonal sertifisering som Iyengar yogalærer høsten 2010. 

Hun deltar jevnlig på fordypningskurs med internasjonale seniorlærere innen Iyengar tradisjonen for å videreutvikle seg som praktiserende og yogalærer. Charlotte er opptatt av å formidle dybden og fokuset på detaljene i Iyengar Yoga, som fører til økt kroppsbevissthet og tilstedeværen under yogaøkten. Hun har som målsetting at du som yogaelev får maksimal glede og utbytte av yoga og ønsker at du skal oppleve mestring og progresjon i din yogapraksis.

Charlotte er utdannet som sykepleier, med hovedfag i Ernæring, helse og miljø og jobber med helseveiledning for mennesker som ønsker å endre levevaner. Hun har lang erfaring som kursleder i kurs for mestring av psykisk helse.

Charlotte har 1 års permisjon og jobber med videreutdanning som yogalærer. Hun er tilbake sommeren 2018 med ennå mer kompetanse innen yoga.

 

 
pasc-g-studio-filter.jpg

Yoga klasser


Informasjon om våre Yoga klasser

Yoga klasser


Informasjon om våre Yoga klasser

Yoga does not just change the way we see things, it transformes the person who sees.
— B.K.S. Iyengar

våre Yoga klasser

IYENGAR YOGA NIVÅ 1

Timen er for deg som er ny i yoga og/eller har gått vårt Introkurs. Om du har noe erfaring med annen type yoga anbefaler vi at du starter på denne klassen før du går på mer øvede klasser i Iyengar Yoga. Det er vanlig å gå på yoga nivå 1 i ett til to år før du begynner å gå på mer utfordrende klasser, men mange med lengre erfaring i yoga finner det lærerikt å gå på nivå 1 timer iblant. På denne timen jobber vi med de grunnleggende teknikkene og stillingene i yoga og du får grundig opplæring i hvordan du skal jobbe i hver enkelt stilling. Vi har fokus på øvelser som åpner opp kroppen, særdeles åpning av bryst, skuldre og hofter og stående stillinger på timen.

IYENGAR YOGA NIVÅ 1 - 2

Denne timen passer for deg har litt erfaring med Iyengar yoga fra før eller om du har en del erfaring fra annen yoga tidligere. Vi anbefaler at du har litt erfaring i yoga før du kommer på denne klassen. "Introkurs i yoga" er minimum bakgrunn, men du bør helst gå på yoga 1 minst ett halvt år før du starter på denne timen. På denne timen jobber vi med litt mer utfordrende stillinger enn på yoga 1 og vi inkluderer stående vridninger, samt forberedelser til inversjoner (skulderstående og hodestående).

IYENGAR YOGA NIVÅ 2

Denne timen passer for deg som har gått jevnlig på Iyengar yoga i minst ett år og/eller har flere års erfaring fra annen type yoga. Timen gir deg anledning til å videreutvikle din yogapraksis og lære mer utfordrende stillinger. Vi introduserer mer krevendestående og sittende stillinger, samt varierte vridninger på denne klassen. Du vil også lære inversjoner som skulderstående og hodestående og enkel pranayama (pusteøvelser).

IYENGAR YOGA NIVÅ 2 – 3

Dette er en time for deg som har gått minst 2-3 år jevnlig på Iyengar yoga, har lært de grunnleggende prinsippene i yoga og er klar for å fordype deg i din yogapraksis. Dette er en tøffere og mer intens yogaøkt og du lære avanserte yogastillinger. Er du i tvil om du er klar for denne timen, er du velkommen til å spørre din yogalærer. Klassen veksler mellom fokus på stående stillinger, bakoverbøy, vridninger, foroverbøy og Pranayama (pusteøvelser). På denne klassen inngår inversjonene som en del av timen.

VINYASA (YOGAFLYT) NIVÅ 1 - 3

Denne timen passer for alle nivå, men det anbefales at du har litt erfaring fra yoga og/eller har bygget opp noe styrke i kroppen. Timen varer i 75 minutter og vil generere god varme som vil hjelpe deg å gå dypere i de ulike stillingene. Øvelsene går i økt tempo og du vil bli veiledet gjennom morsomme flyt -øvelser som leder til mer utfordrende yogastillinger. Du vil kjenne at pulsen stiger og pusten blir dypere, en time som gir deg mye styrke og smidighet i kroppen.

RYGG- OG SKULDERYOGA ALLE NIVÅ

På denne timen vil du lære mer om hvordan yoga kan hjelpe deg til å lindre de aller fleste rygg- og skulderplager. Timen er rolig og du bruker god tid til å gå dypere inn i hver stilling og undervisningen er basert på Iyengar yoga. Stillinger som er spesielt bra for å øke fleksibilitet og styrke i rygg og skulder og lindre smerter blir vektlagt. Du kan bruke mye av det du lærer på timen i andre yogatimer eller i din egenpraksis. Vi anbefaler at du følger timen over tid som kursserie om du har en del plager med rygg og eller skuldre, men timen kan også benyttes iblant for å holde vedlike god rygghelse og forebygge imot smerter og stivhet i ryggen. Om du har akutte medisinske ryggplager, som for eksempel pågående prolaps, ber vi om at du tar kontakt med lege eller annen behandler for å høre om det er tilrådelig at du går på yoga nå.

RESTORATIV YOGA ALLE NIVÅ

Fokuset på denne timen er å senke skuldrene, samt  redusere stress og anspenthet. Timen er basert på Iyengar Yoga og du får individuell tilpasning og hjelp til å benyttes props som bolster, klosser, tepper og belter for å finne den beste utgaven av stillingen for din kropp. Vi ønsker at du går fra timen med nye krefter og en følelse av restitusjon. Du vil oppleve balanserende og avspennende stillinger og tempoet er rolig på denne timen. Timen passer for alle, inkludert deg som er under restitusjon etter skade og/eller sykdom.

YIN YOGA ALLE NIVÅ

Yin yoga er en rolig yogapraksis hvor vi holder stillingene over tid. Lengre hold påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. Yin yoga er både rolig og myk praksis, men på grunn av lange hold i stillingene kan de også være krevende. Yin yoga krever full oppmerksomhet hvor du møter deg selv, får tid til å reflektere og legge merke til det som skjer i kropp og sinn.

YOGAKURS FOR GRAVIDE OG BARSELYOGA

Kurset varer i 6 uker. Du kan kjøpe 6 ukers kurs og sikre deg plass hele kursperioden. Det er maks 10 deltakere på kurset. Passer for alle gravide, men vi anbefaler at du starter med din yogapraksis etter 1. trimester. Hver time starter med avspenning og fokus på tilstedeværelse og ledes siden ut i flere yogaøvelser med fokus på styrke, smidighet og pust. Vi avslutter hver time med god avspenning. I tillegg vil det legges inn bekkenbunnøvelser for gravide og flere fødselsforbredende øvelser. Den gravide kvinnekroppen er i stor endring under graviditeten og du som elev oppfordres til å kjenne etter hvordan øvelsene passer deg og din kropp til enhver tid. Yogalæreren vil gi alternativer til deg som måtte ønske det. Kurset passer for alle gravide. Om du har noen spesielle helseutfordringer anbefaler vi at du rådfører deg med din fastlege eller jordmor før deltakelse på yoga for gravide. 

Vi tilbyr også  barselyoga-kurs for mor og barn etter fødselen. Dette timen passer best før barnet begynner å bevege seg rundt på egen hånd.  Vi gjør stillinger som gir velvære for mor og som virker fremmende på samspillet mellom mor og barn.  I tillegg introdusere vi øvelser som åpner opp brystet og løsner spenninger i skuldrene.  Kjernemuskulaturen og bekkenet blir styrket gjennom vridninger og mageøvelser. 

IMG_0946-opp til hodestående-filter.jpg

Påmelding


Du kan melde deg på timer og ordne betaling gjennom nettsiden eller appen Mindbody

Påmelding


Du kan melde deg på timer og ordne betaling gjennom nettsiden eller appen Mindbody

Bruk mobilen for påmelding

For påmelding, betaling og timeplan kan du bruke "Mind and body" mobile app eller registrere direkte gjennom web.
Du kan hente "Mind and body" påmeldings-appen her:

Student eller Pensjonist?

Du får nedsatt pris for kurs og abonnement. Husk gyldig studentbevis eller dokumentasjon for at du er pensjonist for fremvisning ved første besøk hos oss!

Kontakt opplysninger finner du her:

hodestående-red – filter.JPG

Kontakt


Kontakt opplysninger for Follo Yogasenter 

Kontakt


Kontakt opplysninger for Follo Yogasenter 

Om oss

Follo yogasenter består av et samarbeid mellom flere erfarne, internasjonalt sertifiserte yogalærere som har hatt kurs i Follo og omegn siden 2008. 

Vi har fokus på kvalitet i undervisningen og bruker yogalærere har solid kompetanse innen det de underviser i.

Du har fordelen av å kunne delta på en rekke forskjellige yogatimer hos oss og vil kunne fordype deg i en eller flere yogastiler. Vi har også fordypningstimer og workshops i helger og ferier for deg som vil ha en lengre økt iblant og fordype din yogapraksis.

Kontakt oss

Navn *
Navn

FOLLO YOGASENTER SA

BREKKEVEIEN 19, 1430 ÅS, NORGE

Gwyneth telefon 466 32 302

Briet telefon 469 05 950

Charlotte telefon 412 87 443

Org. nr 916 738 749

 
barnet-studio-filter.jpg

Priser


Priser


Våre priser:                                                                           Gyldighet:

Drop in time                                                          kr 210                                      ett besøk

Introtilbud (14 dager full tilgang)                      kr 450                                     14 dg fra kjøpsdato, kun nye yogaelever

Introtilbud (30 dager full tilgang)                      kr 750                                     30 dager fra kjøpsdato, kun nye yogaelever

Månedskort (adgang alle timer)                           kr 1090                                    30 dg fra kjøpsdato

Klippekort x 5 timer (alle timer)                            kr 990                                     4 mnd fra kjøpsdato

Klippekort x 10 timer (alle timer)                           kr 1890                                   6 mnd fra kjøpsdato

Minikurs/workshop                                               kr 250 / 390                           1,5 / 2,5 timer x 1 gang

Ved å trykke på knappen under blir du sendt til vår medlemssystem MINDBODY der du kan kjøpe enkelttime, månedskort, klippekort eller andre tilbud. Du kan også laste ned appen MINDBODY og kjøpe eller melde deg på yogaklasser der. Om du er student eller mottar Nav ytelser får du 20 % rabatt på klippekort og månedskort. Familiemedlemmer får 10 % rabatt. Pris med rabatt må kjøpes av yogalærer i forbindelse med timen ved fremvisning av dokumentasjon og kan ikke kjøpes på nettsider eller via MINDBODY appen. Fast plass på time/kursserie må kjøpes via nettsiden (ikke app) og står oppført under "workshop". 

Vi tar ikke imot kontanter, det er kun kortbetaling ved kjøp ved oppmøte på klasse. Husk å logge deg på time i MINDBODY på nett eller app før du kommer til time. Du som har meldt deg på kurs (fast plass på time) er automatisk påmeldt timen, andre må melde seg inn på timen i MINDBODY. Vi gjør oppmerksom på at timer som ikke er avbestilt senest 6 timer før timen starter blir belastet ved bruk av drop in kjøp eller klippekort. 

Drop in time, introtilbud, klippekort, månedskort og medlemsskap gjelder for timer på vanlig timeplan, ikke minikurs/workshop. NB kjøp av 3 måneders medlemsskap gir deg 10% rabatt på workshop i perioden kortet er gyldig.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss ved spørsmål ved å trykke på knappen under:

Kjøpsbetingelser: Det er ikke yoga på helligdager. Timeplanen gjelder ikke i påske og juleferien og det vil være endringer i timeplanen i juni, juli, august og desember måned, samt i skolens vinter-og høstferie (uke 8 og uke 40). Du kan kjøpe produkter via systemet Mindbody online på nettsiden,via appen eller ved oppmøte på yogasenteret. Vi har ikke tilgang til lagrede opplysninger  om kredittkortnummer.

Avbestilling/reklamasjon: Angrefristen på 14 dager for kjøp over nett gjelder ved kjøp av fysiske produkter, samt tidsubegrensede tjenester solgt via nettsiden eller appen utenfor vårt yogastudio. Dette gjelder kjøp av klippekort, samt drop-in timer og abonnement som ikke er tatt i bruk. Angrefristen på 14 dager gjelder ikke ved tidsavgrensede tjenester som kurs og workshop. Kunden gis likevel mulighet til å avbestille kjøp av workshop og kurs inntil 14 dager før oppstart. Innbetalt beløp blir da tilbakebetalt til deltaker med fradrag for administrasjonsgebyr på kr 250. Ved avbestilling 7-14 dager før oppstart tilbakebetales halve kursavgiften. Skjer avbestilling senere enn 7 dager før påmeldt workshop har kunden ikke krav på tilbakebetaling. Tilbakebetaling av kursavgift, abonnement eller klippekort etter oppstart skjer kun ved fremvisning av legeerklæring.Tilgodehavende gjelder fra den dagen legeerklæring ble fremvist. Administrasjonsgebyr pålydende kr 250 blir trukket ifra eventuelt tilgodehavende beløp. Egne betingelser gjelder ved kjøp av yogareiser. 

Ansvar: Follo Yogasenter fraskriver seg ansvar for kundens eiendeler og vi har hyller i yogastudio for oppbevaring av verdisaker. Vi fraskriver oss også alt ansvar for skader som har oppstått på vei inn/ut av yogalokalet og under treningen.      

modifisert-uttanasana-studio-filter.jpg

Timeplan


Timeplan


Husk påmelding på Mindbody før du kommer slik at du er sikret plass på timen.

 

 

timeplan høst 2017.key4monday.001.jpeg